Jubileum

Vi har lokaler som passer til ethvert selskap eller jubileum, enten det er et lag, en bursdagsfest eller familieselskap. Vi kan stå for oppdekking, bord-oppsett, pynting, underholdning, servering under deres selskap - og rydding og vask etter festen.

Vi tilbyr alt fra 7 retter middag til tapasbuffet, eller om du ønsker en skreddersydd meny kan vår kjøkkensjef og sommelier Aleksander Vik være behjelpelig med det.

Både Gilje selskapslokaler og Parklokalet er perfekte lokaler for jubileum eller fest. Gilje selskapslokaler er et tradisjonsrikt hus, med beliggenhet midt i Askim sentrum. Parklokalet er et moderne nybygg som ligger i flotte omgivelser i Askim Folkepark. Begge har gode parkeringsmuligheter.

Ønsker dere å feire i eget hus, hage eller på en annen lokasjon, kan vi tilby catering, kokk og servitører. Vi har også utleie av bord, stoler, dekketøy, utstyr og telt.


Gilje selskapslokaler:
Vammaveien 33, 1813 Askim
1.etasje:
Spisesal: 72 sitteplasser
Salong: 40 sitteplasser
Tilpasset rullestolbrukere

2. etasje:
Spisesal: 30 sitteplasser

Parklokalet:
Kirkegata 7, 1807 Askim
90 sitteplasser
Tilpasset rullestolbrukere

Ta kontakt

Telefon: 69 89 70 00
E-post: post@epnorge.no

Vi vil gjerne høre fra deg!

For å kunne gi deg et nøyaktig pristilbud, vennligst skriv inn så mange detaljer du kan. (F.eks. hvor mange skal dere være? Hvilke utstyr ønsker dere å leie? Drikke? Mat? Osv.)

Vi svarer som oftest innen 24 timer på vanlige hverdager.

    Jeg ønsker tilbud på:*