Priser pr. 24.02.2023

Selskapssnitter

1 porsjon (5 stk) snitter. Kr 210,-

Røkelaks fra Engelsviken med eggerøre.
Håndpillede reker fra Engelsviken med majones.
Serranoskinke med pesto og soltørkede tomater.
Hjemmelaget roastbiff med remulade.
Brie med hjemmelaget plommechutney.

Ønsker du å velge pålegget selv:
Pr. snitte: Kr 45,-


Diverse

Nysmurte bagetter | Kr 85,-
1/2 rundstykke | Kr 39,-
Lunsjtallerken med smør og brød | Kr 210,-
Suppe med nystekt brød | Kr 149,-
Eks: Sopp, Gulasjsuppe, blomkål


Varme retter

Biff Stroganoff med ris | Kr 220,-
Spansk oksegryte med hvitløks potetstappe | Kr 250,
Viltgryte med potetstappe | Kr 265,-

Alle retter serveres med brød/smør.


Selskapsmeny

Minimumsbestilling 10 pers.

2 retter lunsj | Kr 299,-
2 retter middag | Kr 449,-
3 retter middag | Kr 679,-
5 retter middag | Kr 890,-


Fingermat

Minimumsbestilling 10 pers.

3 komponenter | Kr 165,-
5 komponenter | Kr 245,-
6 komponenter | Kr 295,-


Tapas

Minimumsbestilling 8 pers.

7 komponenter | Kr 279,-
9 komponenter | Kr 389,-
12 komponenter | Kr 590,-

Ønsker du å velge egne komponenter til tapas? Klikk her for tapasretter (.pdf)


Minnestund

Kr 329,- pr. pers.

Ett varmt karbonadesmørbrød, tre snitter og kringle.


Buffet

Ønsker du å kombinere din egen buffet? Klikk her for retter (.pdf)

Kjøkkensjefens buffet

 Minimumsbestilling 20 pers. Kr 489,-

Skalldyrsfat med blåskjell og ferskvannskreps med aioli og majones
Varmrøket ørret med eggekrem
Røkelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Varm kylling
Varme karbonader med løk
Brød og smør


Luksus buffet

 Minimumsbestilling 30 pers. Kr 899,-

En buffet som inneholder diverse retter fra sjøen, hjemmelagde kjøttprodukter og salater.

Gratinert sjøkreps
Hvitvinsdampede blåskjell med alioli
Varmrøket lakserullade med eggekrem og syltet rødløk
Røket ørret med eggerøre
Assortert spekemat med potetsalat og flatbrød
Roastbiff med remulade
Røkt andebryst med bjørnebærgele
Viltterrine med stekt sopp og bacon
Varme elgkarbonader med stekt løk og tyttebær
Tomatsalat med fetaost og koriander
Grønn blandet salat
Et utvalg av modne oster med saltrøstede nøtter i honning, plommechutney og kjeks
Sjokoladesandwich med kirsebær
Yoghurt og appelsin pannacotta med jordbærsalsa


Konfirmantbuffet

 Minimumsbestilling 20 pers. Kr 499,-

Hvitvinsdampede blåskjell med aioli
Reker med majones
Varmrøket ørret med eggekrem
Røkelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Kalvesteik med estragonsaus, sesongens grønnsaker og ovnsbakte poteter
Brød og smør



Bestilling

Bestill på vårt kontaktskjema eller tlf: 92 25 14 86, i god tid slik at vi får anledning til å forberede bestillingen.

Cateringmenyen er kun ett forslag med retter, ønsker dere noe annet ta gjerne kontakt. Vi skreddersyr menyen til ditt selskap!


Generelle vilkår

Hvis det viser seg at du må avbestille, bør vi få beskjed snarest mulig. Små forandringer må vi ha dagen før. Ved matallergi, gi beskjed slik at vi kan lage et godt alternativ for å ta hensyn til dette.

Priser for innleid personale:
Servitør | kr 490,- pr. time
Kokk, hovmester, bartender | kr 690,-pr. time.

Leie av ekstrautstyr:
Vi har alt du må trenge til ditt selskap, stort eller lite. Se vår utstyrsliste her.


Eventpartner Norge disponerer lokaler i Askim, Gilje selskapslokaler og Parklokalet, og har base på Momarken Arena i Mysen.

Gilje selskapslokaler – 1 etg. 72 sitteplasser – 2 etg. 30 sitteplasser
Parklokalet – 90 sitteplasser
Momarken Arena – 550 sitteplasser
Antall personer ved ordinært bordoppsett.

Se mer informasjon om lokalene her.