Priser pr. 01.05.2022

Smørbrød

Kr 95,-

Håndpillede reker
Karbonade med løk
Røkelaks fra Engelsviken med eggerøre
Serrano
Brie
Landmanns postei
Roastbiff


Diverse

Nysmurte bagetter | Kr 79,-
1/2 rundstykke | Kr 39,-
Lunsjtallerken | Kr 199,-
med smør og brød
Suppe med nystekt brød | Kr 135,-
Eks: Sopp, Gulasjsuppe, løk


Minnestund

Kr 299,- pr. pers.

Ett varmt karbonadesmørbrød, tre snitter og kringle.


Varme retter

Biff Stroganoff med ris | Kr 205,-
Spansk oksegryte med | Kr 255,
hvitløks potetstappe
Viltgryte med potetstappe | Kr 245,-
Fiskesuppe | Kr 185,-

Alle retter serveres med brød/smør.


Selskapssnitter

1 porsjon (5 stk) snitter. Kr 199,-

Røkelaks fra Engelsviken med eggerøre.
Håndpillede reker fra Engelsviken
med majones.
Serranoskinke med pesto og
soltørkede tomater.
Hjemmelaget roastbiff med remulade.
Brie med hjemmelaget plommechutney.

Ønsker du å velge pålegget selv:
Pr. snitte: Kr 45,-


Selskapsmeny

Minimumsbestilling 10 pers.

2 retter lunsj | Kr 265,-
2 retter middag | Kr 390,-
3 retter middag | Kr 590,-
5 retter middag | Kr 790,-


Fingermat

Minimumsbestilling 10 pers.

3 komponenter | Kr 165,-
5 komponenter | Kr 189,-
6 komponenter | Kr 210,-


Tapasbuffet

Minimumsbestilling 10 pers.

7 komponenter | Kr 259,-
9 komponenter | Kr 339,-
12 komponenter | Kr 429,-


Buffet

Kjøkkensjefens buffet

 Minimumsbestilling 20 pers. Kr 469,-

Skalldyrsfat med reker, blåskjell og ferskvannskreps med aioli og majones
Varmrøket ørret meg eggekrem
Røkelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Varm kylling
Varme karbonader med løk
Brød og smør


Luksus buffet

 Minimumsbestilling 30 pers. Kr 855,-

Skalldyrsfat med reker, blåskjell og ferskvannskreps med aioli og majones
Varmrøket ørret meg eggekrem
Røkelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Varm kylling
Varme karbonader med løk
Brød og smør


Konfirmantbuffet

 Minimumsbestilling 20 pers. Kr 475,-

Hvitvinsdampede blåskjell med aioli
Reker med majones
Varmrøket ørret meg eggekrem
Røkelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Kalvesteik med estragonsaus, sesongens grønnsaker og ovnsbakte poteter
Brød og smør



Bestilling

Bestill på vårt kontaktskjema eller tlf: 92 25 14 86, i god tid slik at vi får anledning til å forberede bestillingen.

Cateringmenyen er kun ett forslag med retter, ønsker dere noe annet ta gjerne kontakt. Vi skreddersyr menyen til ditt selskap!


Generelle vilkår

Hvis det viser seg at du må avbestille, bør vi få beskjed snarest mulig. Små forandringer må vi ha dagen før. Ved matallergi, gi beskjed slik at vi kan lage et godt alternativ for å ta hensyn til dette.

Priser for innleid personale:
Servitør | kr 490,- pr. time
Kokk, hovmester, bartender | kr 690,-pr. time.

Leie av ekstrautstyr:
Vi har alt du må trenge til ditt selskap, stort eller lite. Se vår utstyrsliste her.


Eventpartner Norge disponerer lokaler i Askim, Gilje selskapslokaler og Parklokalet, og har base på Momarken Arena i Mysen.

Gilje selskapslokaler – 1 etg. 72 sitteplasser – 2 etg. 30 sitteplasser
Parklokalet – 90 sitteplasser
Momarken Arena – 550 sitteplasser
Antall personer ved ordinært bordoppsett.

Se mer informasjon om lokalene her.