Fokus på godt håndverk og lokale råvarer

Vi leverer kvalitet i alle ledd og har fokus på godt håndverk og lokale råvarer. Dette gjenspeiler seg i maten vi lager og selskapene vi arrangerer.

Vår daglig leder Ole Retteraasen, har nærmere 40 års erfaring fra hotell, restaurant og eventbransjen, og har gjennomført et stort antall selskaper, eventer og bryllup. Vår kjøkkensjef og sommelier Aleksander Vik har lang erfaring fra lokale serveringssteder. Hans lidenskap for mat og drikke, vises i gjennomtenkte menyer med fokus på lokale kvalitetsråvarer.

Med Gilje selskapslokaler, Parklokalet og Momarken, har vi både små og store lokaler til alle slags markeringer og selskap, som bursdager, konfirmasjoner, dåp, bryllup og andre festlige anledninger. Kanskje din bedrift trenger et lokale for konferanse, kick-off eller julebord?

Ønsker du å holde selskapet i ditt eget hjem eller hage, så hjelper vi deg gjerne med maten. Vår innholdsrike cateringmeny tilbyr alt fra lunsj til 7-retter middag. Da kan du nyte selskapet og fokusere på gjestene dine. Vi tilbyr også utleie av utstyr, serveringspersonale og kokker for å gjøre selskapet komplett.

EventPartner Norge. Vi gjør det – for deg!