Priser pr. 01.09.2023

Juletallerken

Kr 369,-

Ribbe, medisterkaker og pølse, surkål og rødkål, saus og potet, tyttebær og sennep.


Blandet julebuffet

Kr 469,-

Ribbe, medisterkaker og medisterpølse, surkål og rødkål, saus og potet, tyttebær og sennep. Pinnekjøtt, vossakorv, potet og sjy.


9 komponenters tapas inspirert av julen

Kr 419,-

Soya og ingefær bakt svinebryst med rotpure
Kjøttboller av elg i fyldig tomatsaus
Ovnsbakte poteter med alioli
Lefse fra Buer med sylte, bakte beter og sennep
Hjemmelaget viltterrine med stekt sopp og bakte beter
Baconsurrede dadler
Lettgravet røkelaks med eggekrem og syltet løk
Blåmuggost på pepperkake med honningbakte fiken
Nybakt focaccia


Pinnekjøtt

Kr 399,-

Vossakorv, potet og sjy


Julete lunsjtallerken

Kr 249,-

Nybakt brød og smør.


Julebuffet

Kr 695,-

Inneholder diverse retter fra sjøen, hjemmelagde kjøttprodukter og salater, ribbe og pinnekjøtt med tilbehør og desserter.


Riskrem med bringebærsaus

Kr 99,-


Karamellpudding med karamellsaus

Kr 115,-



Bestilling og utkjøring

Bestill på vårt kontaktskjema eller tlf: 92 25 14 86, i god tid slik at vi får anledning til å forberede bestillingen.

Utkjøring – fra 590,-


Generelle vilkår

Hvis det viser seg at du må avbestille, bør vi få beskjed snarest mulig. Små forandringer må vi ha dagen før. Ved matallergi, gi beskjed slik at vi kan lage et godt alternativ for å ta hensyn til dette.

Priser for innleid personale:
Servitør | kr 490,- pr. time
Kokk, hovmester, bartender | kr 690,-pr. time.

Leie av ekstrautstyr:
Vi har alt du må trenge til ditt selskap, stort eller lite. Se vår utstyrsliste her.


Eventpartner Norge disponerer lokaler i Askim, Gilje selskapslokaler og Parklokalet, og har base på Momarken Arena i Mysen.

Gilje selskapslokaler – 1 etg. 72 sitteplasser – 2 etg. 30 sitteplasser
Parklokalet – 90 sitteplasser
Momarken Arena – 550 sitteplasser
Antall personer ved ordinært bordoppsett.

Se mer informasjon om lokalene her.