Konfirmasjon

Vi hjelper dere gjerne med å skape en minneverdig dag for konfirmanten og familien. Våre lokaler har en hyggelig atmosfære og vi tilbyr personlig service gjennom hele dagen. Vi skreddersyr selskapet og menyen etter deres ønsker. Hva med en alkoholfri velkomstdrikk til alle gjestene?

Både Gilje selskapslokaler og Parklokalet er perfekte lokaler for bryllup. Gilje selskapslokaler er et tradisjonsrikt hus, med beliggenhet midt i Askim sentrum. Her finner du også en stor hage og terrasse. Parklokalet er et moderne nybygg som ligger i flotte omgivelser i Askim Folkepark. Her er det store, fine utearealer og en hyggelig terrasse med fin utsikt mot parkdammen. Begge har gode parkeringsmuligheter.

Ønsker dere å feire konfirmasjonen i eget hus, hage eller på en annen lokasjon, kan vi tilby catering, kokk og servitører. Vi har også utleie av bord, stoler, dekketøy, utstyr og telt.


Gilje selskapslokaler:
Vammaveien 33, 1813 Askim
1.etasje:
Spisesal: 72 sitteplasser
Salong: 40 sitteplasser
Tilpasset rullestolbrukere

2. etasje:
Spisesal: 30 sitteplasser

Parklokalet:
Kirkegata 7, 1807 Askim
90 sitteplasser
Tilpasset rullestolbrukere

Ta kontakt

Telefon: 69 89 70 00
E-post: post@epnorge.no

Vi vil gjerne høre fra deg!

For å kunne gi deg et nøyaktig pristilbud, vennligst skriv inn så mange detaljer du kan. (F.eks. hvor mange skal dere være? Hvilke utstyr ønsker dere å leie? Drikke? Mat? Osv.)

Vi svarer som oftest innen 24 timer på vanlige hverdager.

    Jeg ønsker tilbud på:*