Catering julen 2020
Juletallerken – 355,-
Ribbe, medisterkaker og pølse, surkål og rødkål, saus og potet, tyttebær og sennep
Pinnekjøtt – 379,-
Vossakorv, potet og sjy
Riskrem med bringebærsaus – 105,-
Karamellpudding med karamellsaus – 115,-
Julete lunsjtallerken – 179,-
Nybakt brød og smør
9 komponenters tapas inspirert av julen – 379,-
Soya og ingefær bakt svinebryst med rotpure
Kjøttboller av elg i fyldig tomatsaus
Ovnsbakte poteter med alioli
Tempurastekt villreker på mango og avokadosalat
Hjemmelaget viltterrine med stekt sopp og bakte beter
Baconsurrede dadler
Lettgravet røkelaks med eggekrem og syltet løk
Blåmuggost på pepperkake med honningbakte fiken
Nybakt focaccia
Oksegryte med rosmarin og pepper – 229,-
Serveres med potetstappe og salat
Bestilling/info:
Kjøkkensjef Aleksander Vik: 92 25 14 86
www.epnorge.no
Priser pr 01.02.2020
Stor bruschetta Røkelakskrem, skagenrøre, serrano | Kr 135.- |
Høye smørbrød Håndpillede reker, karbonade med løk, røkelaks fra Engelsviken med eggerøre | Kr 95.- |
Påsmurte smørbrød Serrano, brie, landmannspostei, roastbiff | Kr 79.- |
Nysmurte bagetter | Kr 69.- |
Lunsjtallerken med smør & brød | Kr 165.- |
Suppe med nystekt brød Eks: Sopp, goulasj, løk | kr 125.- |
Selskapssnitter
1 porsjon (5 stk) snitter Røkelaks fra Engelsviken med eggerøre. Håndpillede reker fra Engelsviken med majones. Serranoskinke med pesto og soltørkede tomater. Roastbiff med remulade. Brie med hjemmelaget plommechutney. |
Kr 165.- |
Hvis du ønsker å velge pålegget selv. Pr. snitte: | Kr 39.- |
Minnestund
1 varmt karbonade-smørbrød, tre snitter og kringle. | Kr 275.- |
Rundstykker
½ rundstykke | Kr 37.- |
Kjøkkensjefens buffet
Minimum 20 pers Fat med reker, kreps og blåskjell, alioli og majones Røkelaks fra Øygarden med eggerøre Hjemmerøkt ørret med eggekrem og syltet løk Roastbeef med remoulade Blandet spekefat med potetsalat og flatbrød Varm kylling Provencale Varm karbonade med løk Tomatsalat med fetaost og urteolje Ostefat Brød og smør |
Kr 485.- |
Varme retter
Biff StroganoffRis, salat, brød & smør | Kr 199.- |
Spansk oksegryte Storfegryte med hvitløks potetstappe | Kr 219.- |
Viltgryte med potetstappe | Kr 245.- |
Fiskesuppe nystekt brød og smør | Kr 185.- |
Fingermat
6 komponenter | Kr 210.- |
Ukens tapasbuffet
Minimum 10 persHer gir du kjøkkensjefen frie tøyler til å benytte seg av de beste råvarene som er tigjengelig ut ifra sesong. | Kr 199.- |
7 komponenter | Kr 259.- |
9 komponenter | Kr 339.- |
12 komponenter | Kr 429.- |
Ønsker du å sette sammen din egen buffet? Be om å få tilsendt egen tapas meny. |
Komponer din egen buffet
Minimumsbestilling 15 pers Vi anbefaler minst fem retter, hvis det skal bli mat nok til alle. Priser er pr. porsjon |
|
3 typer sild (80 g) | kr 39.- |
Røkelaks fra Troll (50 g) med eggerøre | kr 51.- |
Gravlaks (50g) med sennepsaus | kr 51.- |
Urtebakt sjøkreps (1 stk) | kr 75.- |
Hjemmerøkt ørret (75 g) | kr 47.- |
Kabaret med skalldyr (1stk) | kr 109.- |
Skalldyrfat (200 g) | kr 43.- |
Reker med aioli (100g) | kr 49.- |
Spekemat (40 g) Med flatbrød og creme fraiche | kr 51.- |
Varm kylling Valg mellom provencale eller Bbq | kr 51.- |
Skinkestek (50 g) | kr 51.- |
Roastbiff (30 g) med remulade | kr 45.- |
Landmannspostei (70 g) med bacon og sopp | kr 51.- |
Karbonade med løk (1 stk) (F,G,L) | kr 55.- |
Osteanretning (50 g) Med kjeks og nøtter i honning | kr 59.- |
Tomatsalat med fetaost og koriander | kr 40.- |
Waldorfsalat (70 g) | kr 29.- |
Potetsalat (70 g) | kr 21.- |
Varm kalvestek (120 g) med fløtesaus og sesongens grønnsaker | kr 139.- |
Brød & smør | kr 26.- |
Nybakt focaccia | kr 30.- |
Alioli | kr 15.- |
Chili majones | kr 15.- |
Coleslaw | kr 25.- |
Priser for innleid personale
Servitør kr 490.- pr time
Kokk,hovmester,bartender kr 590.-pr time.
Leie av ekstrautstyr
Vi har alt du må trenge til ditt selskap, stort eller lite. Se vår utstyrsliste her.
Bestillinger og generelle vilkår
Bestill på tlf 908 14 190 i god tid, slik at vi får anledning til å forberede bestillingen
Hvis det viser seg at du må avbestille, bør vi få beskjed snarest mulig.
Små forandringer må vi ha dagen før.
Ved matallergi, gi beskjed slik at vi kan lage et godt allternativ for å ta hensyn til dette.