Catering / Selskap

Catering / Selskap

Catering julen 2020

Juletallerken – 355,-
Ribbe, medisterkaker og pølse, surkål og rødkål, saus og potet, tyttebær og sennep

Pinnekjøtt – 379,-
Vossakorv, potet og sjy

Riskrem med bringebærsaus – 105,-

Karamellpudding med karamellsaus – 115,-

Julete lunsjtallerken – 179,-
Nybakt brød og smør

9 komponenters tapas inspirert av julen – 379,-
Soya og ingefær bakt svinebryst med rotpure
Kjøttboller av elg i fyldig tomatsaus
Ovnsbakte poteter med alioli
Tempurastekt villreker på mango og avokadosalat
Hjemmelaget viltterrine med stekt sopp og bakte beter
Baconsurrede dadler
Lettgravet røkelaks med eggekrem og syltet løk
Blåmuggost på pepperkake med honningbakte fiken
Nybakt focaccia

Oksegryte med rosmarin og pepper – 229,-
Serveres med potetstappe og salat

Bestilling/info:

kjokken@epnorge.no

Kjøkkensjef Aleksander Vik: 92 25 14 86

www.epnorge.no

Priser pr 01.02.2020

Stor bruschetta Røkelakskrem, skagenrøre, serrano Kr 135.-
Høye smørbrød Håndpillede reker, karbonade med løk, røkelaks fra Engelsviken med eggerøre Kr 95.-
Påsmurte smørbrød Serrano, brie, landmannspostei, roastbiff Kr 79.-
Nysmurte bagetter Kr 69.-
Lunsjtallerken med smør & brød Kr 165.-
Suppe med nystekt brød Eks: Sopp, goulasj, løk kr 125.-

Selskapssnitter

1 porsjon (5 stk) snitter Røkelaks fra Engelsviken med eggerøre.
Håndpillede reker fra Engelsviken med majones.
Serranoskinke med pesto og soltørkede tomater.
Roastbiff med remulade.
Brie med hjemmelaget plommechutney.
Kr 165.-
Hvis du ønsker å velge pålegget selv. Pr. snitte: Kr 39.-

Minnestund

1 varmt karbonade-smørbrød, tre snitter og kringle. Kr 275.-

Rundstykker

½ rundstykke Kr 37.-

Kjøkkensjefens buffet

Minimum 20 pers
Fat med reker, kreps og blåskjell, alioli og majones
Røkelaks fra Øygarden med eggerøre
Hjemmerøkt ørret med eggekrem og syltet løk
Roastbeef med remoulade
Blandet spekefat med potetsalat og flatbrød
Varm kylling Provencale
Varm karbonade med løk
Tomatsalat med fetaost og urteolje
Ostefat
Brød og smør
Kr 485.-

Varme retter

Biff StroganoffRis, salat, brød & smør Kr 199.-
Spansk oksegryte Storfegryte med hvitløks potetstappe Kr 219.-
Viltgryte med potetstappe Kr 245.-
Fiskesuppe nystekt brød og smør Kr 185.-

Fingermat

6 komponenter Kr 210.-

Ukens tapasbuffet

Minimum 10 persHer gir du kjøkkensjefen frie tøyler til å benytte seg av de beste råvarene som er tigjengelig ut ifra sesong. Kr 199.-
7 komponenter Kr 259.-
9 komponenter Kr 339.-
12 komponenter Kr 429.-
Ønsker du å sette sammen din egen buffet?
Be om å få tilsendt egen tapas meny.

Komponer din egen buffet

Minimumsbestilling 15 pers
Vi anbefaler minst fem retter, hvis det skal bli mat nok til alle. Priser er pr. porsjon
3 typer sild (80 g) kr 39.-
Røkelaks fra Troll (50 g) med eggerøre kr 51.-
Gravlaks (50g) med sennepsaus kr 51.-
Urtebakt sjøkreps (1 stk) kr 75.-
Hjemmerøkt ørret (75 g) kr 47.-
Kabaret med skalldyr (1stk) kr 109.-
Skalldyrfat (200 g) kr 43.-
Reker med aioli (100g) kr 49.-
Spekemat (40 g) Med flatbrød og creme fraiche kr 51.-
Varm kylling Valg mellom provencale eller Bbq kr 51.-
Skinkestek (50 g) kr 51.-
Roastbiff (30 g) med remulade kr 45.-
Landmannspostei (70 g) med bacon og sopp kr 51.-
Karbonade med løk (1 stk) (F,G,L) kr 55.-
Osteanretning (50 g) Med kjeks og nøtter i honning kr 59.-
Tomatsalat med fetaost og koriander kr 40.-
Waldorfsalat (70 g) kr 29.-
Potetsalat (70 g) kr 21.-
Varm kalvestek (120 g) med fløtesaus og sesongens grønnsaker kr 139.-
Brød & smør kr 26.-
Nybakt focaccia kr 30.-
Alioli kr 15.-
Chili majones kr 15.-
Coleslaw kr 25.-

Priser for innleid personale

Servitør kr 490.- pr time
Kokk,hovmester,bartender kr 590.-pr time.

Leie av ekstrautstyr

Vi har alt du må trenge til ditt selskap, stort eller lite. Se vår utstyrsliste her.

Bestillinger og generelle vilkår

Bestill på tlf 908 14 190 i god tid, slik at vi får anledning til å forberede bestillingen

Hvis det viser seg at du må avbestille, bør vi få beskjed snarest mulig.
Små forandringer må vi ha dagen før.

Ved matallergi, gi beskjed slik at vi kan lage et godt allternativ for å ta hensyn til dette.