Catering / Selskap

Catering / Selskap

Priser pr 01.06.2019.

Ved uspesifisert garnityr på rettene. Spør kjøkkensjefen om allergener.

Småretter

Stor bruschetta Reker, røkelakskrem, skagenrøre eller serrano Kr 135.-
Høye smørbrød Håndpillede reker, røkelaks fra Øygarden , karbonade med løk Kr 95.-
Din baguette etter valg Kr 60.-
Clubsandwich Kr 145.-
Lunsjtallerken Med smør & brød kr 165.-
Suppe med nystekt brød Eks: Skogssopp, fisk gulasj eller løk kr 139.-
Lapskaus Med flatbrød kr 159.-

Selskapssnitter

5 stk assorterte selskapssnitter
Røkelaks fra Øygaarden med eggerøre
Håndpillede reker fra Engelsviken med majones
Serranoskinke med pesto og soltørkede tomater
Roastbeef med remulade
Brie med hjemmelaget plommechutney
Kr 159.-
Eget ønske om pålegg (pr. snitt): Kr 35.-

Minnestund

1 varmt karbonadesmørbrød, 3 stk. assorterte snitter og kringle. (A1,B,C,D,F,G,H4,I,J,K Kr 265.-
Minnestund Pakke (pr. person) Kr 285.-

Rundstykker

½ rundstykke (A1,B,C,D,F,G,H4,I,J,K) Kr 35.-

Fingermat

Fingermat 4 komp Kr 180.-
Fingermat 6 komp Kr 250.-

Tapasbuffet

7 komponenter Kr 259.-
9 komponenter Kr 329.-
12 komponenter Kr 439.-

Smaalenenebuffet

Blandet spekefat med potetsalat og flatbrød
Varm kylling Provencale
Varm karbonade med løk
Oppskåret frukt
Tomatsalat med fetaost og urteolje
Ostefat, brød og smør
(A1,A2,A3,A4,B,C,D,E,F,G,H1,H2,H3,H4,I,J,K,L,N)
Kr 425.-
Her får du 10 koldtbord retter
Minimum 20 pers
Røkelaks fra Øygarden med eggerøre
Fat med reker, kreps og blåskjell
Roastbeef med remulade
Kr 425.-
Smaalenebuffet
Skalldyrfat med reker, blåskjell og ferskvannskreps, aioli og majones
Varmrøket laks med eggekrem og syltet løk
Røkelaks fra Øygarden med eggerøre
Roastbeef med remulade
Diverse spekemat med potetsalat og flatbrød
Tomatsalat med fetaost og koriander
Assorterte oster med saltrøstede nøtter i honning
Varm kylling
Varme karbonader med løk
Brød og smør
Kr 449.-

De luxe buffet

Du gir du kjøkkensjefen frie hender. Inneholder bl.a kontinental spekemat, paté, terrin, skalldyrfat, dessert og varme retter.
Minimumbestilling 30 pers (A1,A2,A3,A4,B,C,D,E,F,G,H1,H2,H3,H4,I,J,K,L,N)
Kr 695.-

Selskaper på Smaalenene hotell

Dagens 2 retters middag Kr 365.-
Dagens 3 retters middag Kr 485.-
Dagens 5 retters middag Kr 665.-
Dagens 7 retters middag Kr 925.-
Her benyttes det råvarer som er i sesong og helst kortreist.

Gryter og andre varme retter

Biff Stroganoff Ris, salat, brød & smør
(A1,F,G,I,)
Kr 190.-
Calderetta Storfegryte med hvitløks potetstappe
(A1.F.G.I.L.F.)
Kr 229.-
Coq au vin Med ovnsbakte amadinepoteter
(G,I,L)
Kr 219.-
Viltgryte Kr 255.-
Potetstappe og nybakt brød (F, I, J, L) Kr 255.-
Braisert lammeskank Med rotgrønnsaker, hvitløkssjy og ovnsbakte amadinepoteter
(G,I,L)
Kr 249.-

Komponér din egen buffet

Priser pr porsjon. Vi anbefaler fem enheter pr. porsjon.Minimumsbestilling 15 pers.

Sildeanretning (80 g) (D,F,J,L) kr 35.-
Skalldyrskabaret (B, D, I, J, L, N) kr 45.-
Røkelaks fra Øygarden (50 g) med eggerøre (C,D,F,G) kr 51.-
Gravlaks med sennepssaus (50g) (D,G,J) kr 51.-
Urtebakt sjøkreps ( 1 stk ) (B,F,G) kr 51.-
Hjemmerøkt ørret ( 75 g ) (C,D,G,J,) kr 47.-
Skalldyrfat ( 200 g) (B,C,F,G,J,N) kr 99.-
Reker med aioli ( 100g ) (B,C,F,G,J) kr 43.-
Spekemat ( 40 g) Med flatbrød og creme fraiche (A1,A4,C,F) kr 51.-
Varm kylling Valg mellom provencale eller Bbq (G kr 51.-
Skinkestek (50 g) (G,J) kr 51.-
Roastbiff med remulade (30 g) (C,F,G,J) kr 45.-
Landmannspostei med bacon og sopp (70 g) (F,G) kr 49.-
Karbonade med løk (1 stk) (F,G) kr 51.-
Assortert Antipasti (F,G,L) kr 45.-
Osteanretning (50 g) Med kjeks og nøtter i honning(A1,A2,G,F,H1,H4) kr 55.-
Tomatsalat med fetaost (F,G) kr 35.-
Waldorfsalat (70 g) (C,F,G,H2,I,J,) kr 27.-
Potetsalat (70 g) (C,F,G,J) kr 19.-
Varm kalvestek (120 g) med tilbehør(F,G,I,J,L) kr 135.-
Brød & smør (A,F,G,K) kr 26.-
Aioli (C,G,J) kr 15.-
Chipolte mayonnaise (C,G,J) kr 15.-
Coleslaw (C,G,J) kr 20.-
Pesto (H4,E,G,J) kr 25.-

Priser for innleid personale

Servitør Kr 490.- pr. time
Kokk, hovmester og bartender Kr 590.- pr. time

Allergener i maten

A1-Hvete H1-Hasselnøtter
A2-Rug H2-Valnøtter
A3-Bygg H3-Mandler
A4-Havre H4-Cashewnøtter
B-Skalldyr I-Seleri
C-Egg J-Sennep
D-Fisk K-Sesam
E-Peanøtter L-Sulfitt
F-Melk M-Lupin
G-Soya N-Bløtdyr

Bestillinger og generelle vilkår

Bestill på tlf 92251486 eller kjokken@epnorge.no.

MVA, servering og festoppdekning inkludert i prisene. Avbestillingsfrist for hele arrangementet er 4 uker. Ved avbestilling før den tid faktureres kun de tjenester som er medgått. Ved avbestilling etter den tid er kunden ansvarlig for hele fakturabeløpet. Forandring i antall deltakere kan justeres med 20% inntil fire dager før arrangementsdato. Kredittiden er 10 dager fra fakturadato. Etter den tid beregnes 2,5% rente pr mnd. Fakturagebyr kr 75,-